Adventslördag 2 december

Allt har sin tid och allt var inte bättre förr. Vi minns gamla fina traditioner och njuter av att tillsammans skapa nya – med glädje!

I Smålandsstenar släpper vi nu den gamla traditionella ”Skyltsöndagen” och firar in den förhoppningsvis nya traditionen ”Adventslördag”, lördagen före 1:a Advent. En dag där vi tillsammans skapar glädje, gemenskap och happening i vårt fina samhälle. Dagen är framtagen i ett samarbete mellan butiker, salonger, restauranger, samhällsföreningen, Lions, SPF, Torghuset, hotellet, unga och gamla för att få en nytändning kring Adventshelgen och fira in december, det glittrande ljusets månad. 

Hos oss på hotellet kan du boka in dig på våra två event denna dag:

Decembermys med livemusik
Kom och njut av varma drycker, goda juliga snittar och lyssna på skönstämda vinterlåtar framförda av Susanna Klarén och Krister Karlsson. Vad sägs om ett glas Gluhwein, eller en värmande glögg när vintermörkret smyger sig på? Du kan boka bord eller droppa in från 13.00. Framträdandet startar strax efter 14.00 och slutar ca14.45.  

Tacohäng med familje- eller kompisquiz
Perfekt quiz för familjen eller kompisgänget! Kom in och frossa i vår tacobuffé och vinn generationsquizet som består enbart av gamla låtar i moderna tappningar. Sätt ihop ett lag av både gamla och unga! (Eller varför inte tävla unga mot äldre?) 
Quizet startar 17.30, du kan boka bord från 16.30

OBS! Kl. 16.45 bjuds alla EPA-tomtecruisare in på tacobuffén och kl. 17.00 är det prisutdelning av Bäst Julpimpade EPA utses.