Välkommen till kärnan av Isabergsregionen!

På vårt lilla hotell händer det inte mycket, men alldeles runt knuten myllrar det av möjligheter till aktiviteter och naturupplevelser för både stora och små! Starta din dag hos oss med regionens bästa frukost och fyll sedan dina dagar med det allra bästa från vårt område! Vad sägs om shopping i Sveriges största varuhus? Eller vaska guld i Vilda Västern eller välj och vraka bland fritidsdsaktiviteter året om på Isaberg Mountain Resort.  Nedan hittar du olika aktiviteter i antal meter från oss!

50 m: Skejtpark och boulebana och gym

Gratis är bäst! Tvärs över gatan från hotellet, precis intill den lilla tågstationen, ligger ett mindre grönområde med boulebana, skejtpark och Novum gym. Ni kan låna bouleset i receptionen och tag till gymmet är också gratis för dig som hotellgäst. 

100 m: Bio i Torghuset

800 m: Härligt utebad med grönområde

Endast några minuters promenadväg bort ligger Smålandsstenars fina utebad, Hörsjöbadet som är öppet under hela sommarperioden. Här finns en minipool för de allra minsta, en barnpool, trampolin och en 25-metersbassäng. Det finns också en kiosk där du kan köpa glass, godis, snacks och toasts.

800 m: Paddel- och tennisbanor

Precis intill Hörsjöbadet finns EAB racketcenters fräscha lokaler. Där kan du enkelt boka tider, hyra utrustning eller ta med egen och utmana familjen i en paddelmatch.

1 km: Paddling i Nissan

Har du kajak med dig? Då är det bara 500 meter till iläggningsplats och sedan kan du njuta av vackra Nissan. 

26 km: Isaberg Mountain Resort

Vandra, cykla, paddla, spela golf, köra höghöjdsbana, åk skidor, lek i lekpark… Här tar äventyren aldrig slut och för den aktive går det lätt att spendera många dagar här! 

36 km: High Chaparral - Sveriges bästa temapark!

30 minuter med bil och du är framme vid parken som blivit utsedd till Nordens bästa temapark – High Chaparral! Njut av doften av hästar och krutrök, och upplev äventyr i Mexico city eller Dalton City. Och den stora västernshowen får ni inte missa! Många timmars spänning och upplevelser för både liten och stor.  

35 km: Vandra på Store Mosse och bada i svartgöl

35 km från Smålandsstenar ligger Södra Sveriges största nationalpark Store Mosse med mer än 50 km långa vandringsleder. Följ de vackra spångarna eller hyr ett par snöskor och ta dig enkelt över den unika mossmarken. Passa på att bada i svartgöl och leta efter troll, älvor och vättar längs med Trollstigen. 

51 km: Gekås Ullared - Sveriges största varuhus!

Med sina 43.000 kvadratmeter shoppingyta är Gekås Sveriges i särklass största varuhus. Här kan den shoppingsugne spendera både en och två dagar…