Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Bli proffs på digitala möten

3 februari, 2021 , 08:00 - 10:00

Kostnadsfritt webbinarium

Detta webbinarium är arrangerat av Enter Gislaved och Näringslivsrådet som en del i arbetet med Covid 19 åtgärder.

 

Stora webbinarier eller mindre möten?

En del tror att distansmöten måste vara tråkigt och platt. Inget kunde vara mer fel! Lär dig nå fram, överföra kunskap & leda övningar för små och stora grupper i digitalt format!Oavsett om de sker fysiskt eller på distans är en sak säker – det är människor du kommunicerar med. Rätt genomförda distansmöten vara precis lika bra, och i vissa avseenden bättre än traditionella möten. Men vanliga utmaningar är att nå ut, skapa kontakt och hålla energin uppe i virtuella mötesrummet.

Under ett inspirerande tillfälle får du i det här webbinariet handfasta tips för hur du sätter upp och genomför distansmöten i världsklass. Du får ta del av konkreta verktyg som du kan använda för att hålla intresse och motivation uppe. Kunskap om hur du skapar delaktighet och engagemang hos alla som deltar. Och tips på hur du leder övningar & diskussioner som tänder en glöd hos deltagarna.

Efter webbinariet har du fått nycklar för att hålla både humör och produktivitet uppe, och skapa mening i tillvaron när du arbetar på distans. Det här är webbinariet som alla som jobbar hemma borde ta del av för att forma en tryggare tillvaro och få mer av rätt saker gjorda.

 

Boka din plats här! (Du länkas till Enter)

 

Detaljer

Datum:
3 februari, 2021
Tid:
08:00 - 10:00
Evenemang Kategori:

Plats

Valfritt