Laddar Utbildningar & Event

« Alla Utbildningar & Event

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

“Det sitter i väggarna” – inspirationsföreläsning

4 februari , 18:30 - 20:30

375kr

Vad är egentligen en företagskultur? Vad skapar arbetsglädje och motivation? Och hur kan vi förändra en kultur om den inte är som vi vill ha den?
Stress, prestationskrav, dålig stämning, vi och de-känsla, missnöjessnack i korridorerna och låg motivation… symptomen på en negativ arbetskultur kan vara många. Men vems ansvar är egentligen arbetskulturen och vad krävs för att vi ska kunna ändra den?

Camilla Saarinen är en flitigt anlitad föreläsare i hela Sverige. Hon föreläser om kommunikation, beteendemönster, arbetsglädje och eget ansvar. Nu gör nu gör hon premiär på hemmaplan med sin nya föreläsning “Det sitter i väggarna” som är en lättsam och lagom provocerande föreläsning för dig som vill få nya tankar kring hur du kan skapa en bättre kultur på din arbetsplats, i din relation, eller med dina vänner.

Kaffe, te och smörgås finns framdukat (ingår i priset) en timme före föreläsningen börjar, och baren är öppen för den som vill köpa något att dricka. Passa på att mingla och ha trevligt en stund innan föreläsningen!

Detaljer

Datum:
4 februari
Tid:
18:30 - 20:30
Pris:
375kr
Utbildningar & Event Kategori:

Plats

Smålandsstenar hotell & utbildningscenter
Centrumplan 11
Smålandsstenar, Sverige 33331 Sverige
+ Google Map
Telefon:
+46(0)371-77 85 10
Webbplats:
https://smalandsstenarhotell.se

Arrangör

Smålandsstenar utbildningscenter
Telefon:
+46 (0) 371-77 85 10
E-post:
utbildning@smalandsstenarhotell.se
Webbplats:
https://smalandsstenarhotell.se

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available