Stubbes Quiz - Gislaved firar 50 år

Gislaveds kommun firar 50-år,  jubileumsfest med quizkväll!

Fira med oss! Gislaveds kommun fyller 50 år och firar det med roliga aktiviteter runt om i kommunen. Den här gången står vi värd för en kväll du inte vill missa – ett jubileumsquiz med lokalprofilen Stubbe!

Baren öppen 16-00:
Starta helgen på bästa sätt hos oss. Vår bar är redo att välkomna dig med öppna armar och servera uppfriskande drycker för att sätta stämningen.

Quizdags med Stubbe kl. 19.00:
Gör dig redo för ett quiz fyllt med skratt, klurigheter och kanske en och annan överraskning. Quizet drar igång runt kl. 19.00. Temat för kvällen inte är satt, så det är ingen idé att börja plugga än, men bord kan du boka redan nu!

Boka bord – säkra din plats:
Det går bra att droppa in i mån av plats men vill ni äta måste ni boka bord för att avnjuta kvällens meny.

Meny:
Husets exotiska planka serveras med krämig potatisgratäng, tre olika sorters kött, och en färgsprakande blandning av frukter, grönsaker, ostar och kex. Plankan serveras vackert uppdukat till hela sällskapet vid ert bord.
Pris: 285 kr pp

En riktig go fredag!
Kom som du är och fira med oss! Vi ser fram emot att välkomna dig till en jubileumskväll fylld med firande, gemenskap, och massor av skoj. Boka ditt bord idag och säkra din plats till denna minnesvärda kväll.

Låt oss göra denna fredag till något extra speciellt tillsammans. Varmt välkommen till en festkväll i Gislaveds ära!