Utbildningar och föreläsningar

Inspiration och kunskap för både företag och privatpersoner

Vi anordnar föreläsningar och utbildningar för både företag och privatpersoner. Våra hjärtan brinner lite extra för ledarskap, relationer, kommunikation och sälj, men vi kommer att ha ett brett utbud av utbildningar under 2020. 

Loading Utbildningar & Event

Tidigare Utbildningar & Event › Utbildningar

Utbildningar & Event Search and Views Navigation

oktober 2019

Bakom skärmen – om nätmobbning

15 oktober, 2019 , 18:30 - 19:30
Smålandsstenar Hotell & Utbildningscentrum, Centrumplan 11
Smålandsstenar, Sverige 33331 Sverige
+ Google Map
195kr

Föreläsning för vuxna om barn och ungdomars nätmobbning. Vet du vad ditt barn gör på internet? Vad innebär egentligen vårt digitaliserade samhälle för våra barn? Många undrar men det är få som har svar. Barn lever stora delar av sitt liv på nätet. Vad innebär det och vad kan vi göra för att förstå vad det innebär? Bakom Skärmen drivs av Emma Wretman, Sonja Otteklint och Cecilia Sahlén från Stockholm. Initiativet började som ett UF-projekt under skoltiden. Nu har det…

Mer information »

november 2019

Morgonkaffet – Godstransport och stationsområdet i Smålandsstenar

1 november, 2019 , 08:00 - 09:30
Smålandsstenar Hotell & Utbildningscentrum, Centrumplan 11
Smålandsstenar, Sverige 33331 Sverige
+ Google Map

Första fredagen varje månad välkomnar Smålandsstenar hotell & utbildningscentrum tillsammans med Näringslivsföreningen i Smålandsstenar och Skeppshult dig som är intresserad av lokala näringslivsfrågor till ”Morgonkaffet”. Den här morgonen är det Enter som bjuder in till samtal kring järnvägen i Smålandsstenar. Välkomna till ett kreativt frukostmöte! 06.00-08.00 Frukosten står framdukad, kom när du vill! 08.00-09.30 Möte Kostnad för möte inklusive frukost 150 kr. (bokas direkt till Enter) Läs mer och anmäl dig genom länken nedan. https://www.entergislaved.se/kalender/godstransport-pa-jarnvag-stationsomradet-i-smalandsstenar/ Varmt välkomna!

Mer information »