Det lilla hotellet med det stora hjärtat

45 min till naturreservatet Store Mosse
30 minuter till vilda västern på High Chaparral
40 min till magiska priser i shoppingens Mecka!
25 min till Isaberg Mountain Resort
Skejtpark och boulebana precis utanför dörren
800 m till härliga Hörsjöbadet

Semester för hela familjen i Isabergsregionen!

Välkommen till vårt boende! Här hos oss är du inbjuden att njuta av en fantastisk familjesemester, med närhet till allt du kan önska dig. Upptäck High Chaparral, där västern kommer till liv och äventyret väntar runt varje hörn. Upplev Isaberg Mountain Resort och njut av spännande aktiviteter i den vackra naturen. Ge dig ut på shoppingäventyr på Gekås Ullared, där priser och utbud gör hela familjen nöjd. Utforska det vackra naturreservatet Store Mosse eller upptäck alla de charmiga smultronställena i området. Oavsett vad du väljer att göra under din vistelse, kan du vara säker på att du kommer att ha en underbar tid här hos oss. Välkommen till en familjesemester full av glädje och minnen att skapa för livet!

Precis utanför vårt hotell finns stationsparken med ett litet grönområde, en populär skejtpark och fin boulebana. Kubbspel och boulset finns att låna kostnadsfritt hos oss. Inomhus finns också ett rum med TV, brädspel, Pippihus och kortlekar – en perfekt plats att slappna av i lugn och ro efter en intensiv dag i Vilda Västern eller Isabergsbackarna.

Boka utbildning hos oss!

Under 2023 har vi ambitionen att bli ett utbildningscenter i toppklass. Vårt fokus ligger på företagsutbildningar och just nu har vi öppna utbildningar inom ledarskap, sälj, HLR och NPF på arbetsplatsen. 

Ledarskap Grund
Från spretig grupp till effektivt team
HLR med hjärtstartare
NPF i arbetslivet
Bildspelsrubrik
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Klicka här

Låt oss ta hand om din konferens

Vi har lokaler för både den lilla och stora sammankomsten. Kanske vill du sitta på neutral mark under medarbetarsamtalet eller få vara helt ostörd vid en anställningsintervju? Eller så kanske det är dags för kundträff, ledningsdagar eller utvecklingsdagar med personalen? Hos oss kan du hyra både små rum för få personer eller en hel konferensvåning för det större arrangemanget. Oavsett vad du behöver, så kan du känna dig trygg med att vi tar hand om inramningen, så att dagen blir precis som du vill ha den!