Rum för viktiga möten

Konferens och studio

Hos oss kan du känna dig Coronatrygg! Perfekta mötesrum för fysiska träffar, men även för dig som vill koppla upp dig i professionella digitala möten. Just nu bygger vi om ett av våra konferensrum så att du ska kunna ha siktigt proffsiga digitala möten!

Ring 0371-77 85 10 eller maila till bokning@smalandsstenarhotell.semötes

Lilla konferensen

I Lilla Konferensen har vi plats för upp till 10 personer. Det finns Smart-TV, whiteboardtavlor och magnetiska postit-lappar för kreativ brainstorming. 

Kostnad halvdag: 1400 ex moms
Kostnad heldag: 2350 ex moms 

(Coronaanpassning: Tills vidare tar vi endast in 8 personer i detta rum.) 

 

 

Stora konferensen

I vårt lite större konferensrum har vi plats för upp till 16 personer. Extra sköna stolar som gör det lätt att sitta en heldag. I rummet finns smart-TV, två whiteboards och magnetiska postit-lappar för kreativa möten, samt en studiohörna med extern kamera och headsets om du vill hålla tex presentationer eller föreläsningar digitalt. 

Kostnad halvdag: 1700 kr ex moms
Kostnad heldag: 2750 ex moms

(Coronaanpassning: Tills vidare tar vi endast in 12 personer i detta rum pga. restriktionerna.)

Salongen och baren

Är ni ett större sällskap? Då kan ni boka Baren (del av Salongen) för upp till 25 personer och hela Salongen med plats för upp till 80 personer, beroende på möblering.  I Salongen finns en 80′ smart-TV med trådlös uppkoppling, bord, ståbord och fåtöljer, som gör rummet både trivsamt och perfekt att använda om ni vill varva föreläsningar och grupparbeten.

Barendelen halvdag: 2100 ex moms
Barendelen heldag: 3250 ex moms 
Hela Salongen halvdag: 3950 ex moms
Hela Salongen heldag: 5900 ex moms

(Coronaanpassning: Tills vidare tar vi endast in max 35 personer.) 

Dags för konferens?
Hör av dig!