Rum för viktiga möten

Jobba ostört hos oss

Hos oss kan du känna dig Coronatrygg! Perfekta mötesrum för fysiska träffar, men även för dig som vill koppla upp dig i professionella digitala möten. Frukost, fika och lunch väljer du om du vill ha utanför eller innanför konferensdörren. 

Ring 0371-77 85 10 eller maila till bokning@smalandsstenarhotell.semötes

Lilla konferensen

I Lilla Konferensen har vi plats för upp till 10 personer. I rummet finns Tv-skärm, blädderblock, magnetiska postit-lappar för kreativ brainstorming.

Kostnad halvdag: 1400 ex moms
Kostnad heldag: 2350 ex moms 

(Coronaanpassning: Tills vidare tar vi endast in 6 personer i detta rummet för att säkerställa avstånd mellan deltagarna.) 

 

 

Stora konferensen

I vårt lite större konferensrum har vi plats för upp till 16 personer (uppdelat på två bord). Extra sköna stolar som gör det lätt att sitta en heldag. I rummet finns projektor, två whiteboards och magnetiska postit-lappar för kreativa möten.

Kostnad halvdag: 1700 kr ex moms
Kostnad heldag: 2750 ex moms

(Coronaanpassning: Tills vidare tar vi endast in 10 personer i detta rummet för att säkerställa avstånd mellan deltagarna.) 

Salongen och baren

Är ni ett större sällskap? Då kan ni boka  Baren (del av Salongen) för upp till 25 personer och hela Salongen med plats för upp till 80 personer, beroende på möblering.  I Salongen finns en 80′ tv med trådlös uppkoppling, bord, ståbord och fåtöljer, som gör rummet både trivsamt och perfekt att använda om ni vill varva föreläsningar och grupparbeten.

Baren halvdag: 2100 ex moms
Baren heldag: 3250 ex moms 
Salongen halvdag: 3950 ex moms
Salongen heldag: 5900 ex moms

(Coronaanpassning: Tills vidare tar vi endast in 15 personer i salongen och 28 i hela salongen för att säkerställa avstånd mellan deltagarna.) 

Dags för konferens?
Hör av dig!