Rum för viktiga möten

Konferens och studio

Hos oss kan du känna dig Coronatrygg! Perfekta mötesrum för fysiska träffar, men även för dig som vill koppla upp dig i professionella digitala möten. Just nu bygger vi om ett av våra konferensrum så att du ska kunna ha riktigt proffsiga digitala möten!

Ring 0371-77 85 10 eller maila till bokning@smalandsstenarhotell.se

Lilla konferensen

I Lilla Konferensen har vi plats för upp till 10 personer. Det finns Smart-TV, whiteboardtavlor och magnetiska postit-lappar för kreativ brainstorming. 

Kostnad halvdag: 1400 ex moms
Kostnad heldag: 2150 ex moms

 

 

Stora konferensen

I vårt lite större konferensrum har vi plats för upp till 16 personer. Extra sköna stolar som gör det lätt att sitta en heldag. I rummet finns smart-TV, två whiteboards och magnetiska postit-lappar för kreativa möten, samt en studiohörna med extern kamera och headsets om du vill hålla tex presentationer eller föreläsningar digitalt. 

Kostnad halvdag: 1700 kr ex moms
Kostnad heldag: 2750 ex moms

Salongen och baren

Är ni ett större sällskap? Då kan ni boka Baren för upp till 24 personer och hela Salongen för upp till 60 personer, beroende på möblering.  I Baren och Salongen finns en 80′ smart-TV med trådlös uppkoppling, bord, ståbord och fåtöljer, som gör rummet både trivsamt och perfekt att använda om ni vill varva föreläsningar och grupparbeten.

Bardelen halvdag: 2250 ex moms
Bardelen heldag: 3250 ex moms 
Hela Salongen halvdag: 3950 ex moms
Hela Salongen heldag: 5900 ex moms

Dags för konferens?
Hör av dig!