Låt oss ta hand om dina möten!

Små och stora möjligheter

Vi har rum för både det lilla mötet och den stora konferensen. Boka ett ombonat mötesrum för få, eller en hel takvåning för den större konferensen. Låt oss ta hand om er, så att ni kan fokusera på det som är viktigast för er.  

Ring 0371-77 85 10 eller maila till bokning@smalandsstenarhotell.se för både frågor och direkta bokningar. Vi ser fram emot att göra inramningen till just ditt möte alldeles perfekt!

Lilla konferensen

I Lilla Konferensen har vi plats för upp till 8 personer. Det finns en 65´ Smart-TV att koppla upp datorn till, whiteboardtavla och blädderblock. Rummet bokas ofta till medarbetarsamtal, ledningsmöten, anställningsintervjuer etc. 

Kostnad halvdag: 1300 ex moms
Kostnad heldag: 2050 ex moms

Stora konferensen

I vårt lite större konferensrum har vi plats för upp till 12 personer. I rummet finns en 65´ Smart-TV,  whiteboard och blädderblock. Rummet används ofta till utbildningar och möten, men är även ett perfekt rum att boka för lite föreningsmöten, kreativa workshops, middagar och andra tillställningar.   

Kostnad halvdag: 1600 kr ex moms
Kostnad heldag: 2650 ex moms

Salongen och baren

Salongen är vår härliga restaurangdel som du kan boka bord till  både små och stora event. Passar utmärkt till mer avslappnade tillställningar, tex personalevent. I salongen finns en 80´Smart-TV.  Salongen rymmer 58 personer beroende på sittning och kan kombineras med Stora konferensen och då kan ni vara upp till ca 70 personer.

Kostnad halvdag: 3850 ex moms
Kostnad heldag: 5250 ex moms

Penthouse - hyr en hel takvåning!

Vår härliga takvåning har en egen föreläsningssal för upp till 45 personer i biosittning (20 personer i skolsittning), egen mingel- och fikaavdelning och tre olika grupprum, möblerade för workshops och samtal och skönt häng. Penthousevåningen passar utmärkt för längre konferenser och utbildningsdagar, där man vill kunna byta miljö under dagen, men ändå vara kvar i sitt eget utrymme. 

Kostnad halvdag hela Penthouse: 5500 kr ex moms
Kostnad heldag hela Penthouse: 6900 kr ex moms

Dags för konferens?
Hör av dig!