Låt oss ta hand om dina möten!

Små och stora möjligheter

Vi har rum för både det lilla mötet och den stora konferensen. Boka ett ombonat mötesrum för få, eller en hel takvåning för den större konferensen. Låt oss ta hand om er, så att ni kan fokusera på det som är viktigast för er.  

*Boka heldagskonferens i Augusti och vi bjuder på för- eller eftermiddagsfika och bubbel vid ankomst, roligt och trevligt!

*Boka heldagskonferens i September och vi ordnar fotbad för dom som vill i samband med att eftermiddagsfikan avnjuts, ett annorlunda och trevligt avkopplande avslut på er dag!

Ring 0371-77 85 10 eller maila till bokning@smalandsstenarhotell.se för både frågor och direkta bokningar. Vi ser fram emot att göra inramningen till just ditt möte alldeles perfekt!

Lilla konferensen

I Lilla Konferensen har vi plats för upp till 8 personer. Det finns en 65´ Smart-TV att koppla upp datorn till, whiteboardtavla och blädderblock. Rummet bokas ofta till medarbetarsamtal, ledningsmöten, anställningsintervjuer etc. Kaffe/te och godis ingår alltid oavsett om du bokar hel- eller halvdag. 
Lilla konferensen ligger på entréplan. 

Kostnad halvdag: 890 kr
Kostnad heldag: 1490 kr

Stora konferensen

I vårt lite större konferensrum har vi plats för upp till 16 personer vid konferens (där alla behöver se presentationer bra) och 20 personer om det är tex en middagssittning och TV:n bara sprakar med en brasa för mysets skull.

I rummet finns en 65´ Smart-TV,  whiteboard och blädderblock. Rummet används ofta till utbildningar och möten, men är även ett perfekt rum att boka för föreningsmöten, kreativa workshops, middagar och andra tillställningar. Kaffe/te, vatten och godis ingår alltid.
Stora konferensen ligger på entréplanet.   

Kostnad halvdag: 1490 kr
Kostnad heldag: 2090 kr

Salongen och baren

Salongen är vår härliga restaurangdel som du kan boka bord till  både små och stora event. Passar utmärkt till mer avslappnade tillställningar, tex personalevent. I salongen finns en 80´Smart-TV.  Salongen rymmer upp till 60 personer beroende på sittning.

Kostnad halvdag: 2190 kr
Kostnad heldag: 2990 kr

Penthouse - hyr en hel takvåning!

Vår härliga takvåning har en egen föreläsningssal (Speakers room) för upp till 45 personer i biosittning (20 personer i skolsittning), egen mingel- och fikaavdelning, ett mindre mötesrum (Goal focus) och två olika grupprum, möblerade med fåtöljer och soffor för workshops, samtal och skönt häng. 

Penthousevåningen passar utmärkt för längre konferenser och utbildningsdagar, när man vill vara avskärmad från andra och kunna byta miljö under dagen.

Det går också att hyra endast Speakers room eller Goal focus. 

Hela Penthousevåningen
Kostnad heldag: 4600 kr
Kostnad halvdag: 3500 kr

Speakers room 
45 p/biosittning
30 p/skolsittning
20 p/gruppsittning
Kostnad halvdag: 1590 kr
Kostnad heldag: 2190 kr

Goal focus (upp till 8 personer)
Kostnad halvdag: 990 kr
Kostnad heldag: 1590 k

Chit Chat
Härligt rum att fika, ha workshops eller bara slappna av i.
Speakers room
Möblera i klassiks U-sittning för tex utbildningstillfället...
Speakers room
Perfekt att möblera i klassisk bio- eller skolsittning vid föreläsningar
Goal focus
Konferensrum för upp till 8 personer i vår takvåning med utsikt över centrum
Cozy Corner
Hörna med skönaste konferenshänget med utsikt över centrum.
Alltid smart och modern uppkoppling...

Dags för konferens?
Hör av dig!